Om oss

Vår historik

Marknadsföreningen i Västerås nystartade 1998 efter några år i träda. Nu har vi många framgångsrika år bakom oss och många aktiva medlemmar! Är du inte redan medlem så är du självklart välkommen att prova på.

Våra verksamhet

Vi är övertygade om att riktigt bra marknadsföring hjälper individer, företag, organisationer och hela samhällen att växa, utvecklas och må bra. Därför arrangerar vi föreläsningar, seminarier och mingel där våra medlemmar får ny kunskap, håller sig à jour med nya trender och bygger större personliga nätverk. Vår verksamhet passar alla som arbetar med marknadsföring och kommunikation, oavsett om du är frilansare, marknads- eller kommunikationschef, anställd på webb- eller reklambyrå eller jobbar på en marknads- eller kommunikationsavdelning.

Vi träffas på olika platser runt om i Västerås där vi håller våra seminarier och nätverkar på kvällar eller luncher. Här byts visitkort, idéer, erfarenheter, synpunkter, framgångsrecept och många skratt. Här blandas kunder, kollegor, samarbetspartners och konkurrenter i ett nätverk med hög kvalitet.

Våra priser

Varje år delar vi ut priset Årets Marknadsförare. Detta sker på Guldstänk, näringslivets gala i Västerås, där också Årets Företagare, Årets Hållbarhetspris, Årets Exportföretag, Årets Nystartare samt Årets Innovatör koras.

Vi delar också ut ett stipendium på 5 000 kr till Årets Bästa Marknadsföringsuppsats till studerande på Internationella marknadsföringsprogrammet på Mälardalens universitet.

Styrelsen

Ingrid Andersson

Ordförande
Frilansande copywriter med ett stort hjärta för B2B och digital marknadsföring. Ni hittar henne året runt vid tangentbordet, men om sommaren är hon lyckligast i trädgården, med jord under naglarna. Ljuset i vintermörkret hittar hon på hockeyläktaren där man kan se henne skrika på domaren, jubla över ledningsmål eller muttra bistert över en onödig icing.

Linda Buss

Vice ordförande & Sekreterare
Linda är till vardags kommunikationsansvarig på Aroseken. När hon inte uppehåller sig med tankar kring nybyggda hus, pysslar hon gärna om sitt eget på landet, där blommar dahliorna från juli till sent i oktober. Flerspråkig sedan barnsben, men när det kommer till kommunikation på svenska föredrar hon att hålla det enkelt och nyfiket.

Cecilia Thilenius Lindh

Kassör
Vår forskare på Mälardalens universitet kopplar ihop den akademiska världen med marknadsföreningen på ett fantastiskt sätt. Cecilia okända talang är hennes inneboende lekledare som garanterar att det aldrig blir tråkigt på våra träffar!

Rolf Lindström

Ledamot
Efter en lång karriär på ABB och SynerLeap kör han nu sin egen firma där han titulerar sig Digital Coach. En fena på digitala trender och expert på LinkedIn och Social Selling. Lägg till generös med sin kunskap och hjälpsam så förstår du varför han är så bra att ha i styrelsen!

Susann Kammerer

Ledamot
Susann är frilansande AD och grafisk formgivare med fokus på estetisk och smart design för webb och trycksaker. Hon flyttade till Västerås från Düsseldorf 2014 med sin svensk-tyska familj, och driver sedan dess eget företag. För att hitta balans i vardagen så yogar hon och ger sig gärna ut i naturen!

Janke Sörbrand

Ledamot
Rak och tydlig kommunikation mellan människor, i digitala kanaler eller i tryck, är Jankes puckar. En inställning som han har i sitt bolag Sentera. Nyfiken och engagerad i allt som händer på isrinken, teaterscenen, naturen, näringslivet till samhället i stort.

Amanda Gahm

Ledamot
Snacka går ju men handfast aktivitet och fysiska möten är bättre, är Amandas paroll. Därför var utbildningen till Event Manager ett naturligt steg efter att antal år som simlärare. Idag jobbar Amanda med social hållbarhet som eventansvarig på Lokala Hjälpen. Därmed nog med ord!

Martina Antonino

Ledamot
Informationsdesigner och multimodal formgivare som driver Gestaltningsbyrån Små Stories. Där får hon leva ut drömmen som storyteller med filosofin om att ingen story är för liten för att lyftas och gestaltas. Då och då handleder hon studenter i designprocesser. Med en omättlig nyfikenhet lyssnar hon gärna när du pratar om ditt senaste jobbprojekt eller pyssligaste DIY.

Emma Zeinetz

Ledamot
I rollen som marknads- och kommunikationschef på ABB är Emma en fena på att ha många aktiviteter på gång samtidigt och samtidigt se till att önskvärt resultat uppnås. Hon är en eldsjäl och tror på att just inspiration är ett viktigt medel för att påverka till förändring. Med en holistisk syn på livet finner hon balans genom att utöva yoga och vara ute i naturen.

Samarbetspartners

Tryckpartner

MiVs partner för eventmaterial och det som går i tryck är grafobild.se

Webbpartner

MiVs webbpartner är QuickNet som har hand om bland annat den här webbplatsen, anmälningssystemet och nyhetsbreven. www.quicknet.se

Mediepartners

MiVs mediepartner är Västerås Tidning.

Kontakta oss

Hör gärna av dig

Frågor om MiV, aktiviteter och övriga frågor
Ingrid Andersson

Frågor om betalningar och medlemsskap
Cecilia Thilenius Lindh

Postadress

Marknadsföreningen i Västerås
c/o Thilenius Lindh
Agnegatan 2a
722 17 Västerås

Org-nummer

817605-6169

Bankgiro

5302-3479