Årets Marknadsförare – Guldstänk

Priset till Årets Marknadsförare delas ut till det företag, person, organisation eller förening i Västerås som under året som gått gett exempel på riktigt bra marknadsföring, bland annat genom att visa på bredden inom marknadsföring. Målet med priset är att inspirera andra till bättre marknadsföring. Priset delas ut i samband med Guldstänk, den årliga galakvällen för det företagsamma Västerås.

Nominering och kriterier

Individer, företag och organisationer med verksamhet i Västerås kan nomineras till priset. Vem som helst kan nominera. Du kan även nominera dig själv! Av nomineringen ska framgå varför det som ligger bakom nomineringen är riktigt bra marknadsföring, vad som gjorts och hur. Det ska också framgå vilket resultat den nominerade har uppnått med sin marknadsföring och helst också i förhållande till gjord investering.

Observera att det är individen, företaget eller organisationen som är ”avsändare” i sammanhanget som nomineras och inte den aktör (t ex reklam- eller PR-byrå) eller person (på t ex reklam- eller PR-byrån) som har hjälpt individen, företaget eller organisationen. Däremot kan aktören i fråga, på samma sätt som alla andra, nominera sin(a) ”avsändare”.

Juryn

Juryn består av sju personer med dokumenterad kunskap inom marknadsföring och kommunikation. Tre av dem sitter i Marknadsföreningens styrelse. Övriga jurymedlemmar representerar köpare och säljare av marknadsföringstjänster. De ska representera små, mellanstora och stora företag i Västerås. Juryn sitter ett år i taget.

Använd formuläret nedan för att föreslå en kandidat!

   

   

  VINNARE AV ÅRETS MARKNADSFÖRARE 2023

  MERCHSWEDEN

  Årets marknadsförare har verkligen visat hur man bryter igenom bruset. Med väl genomtänkt och effektiv kommunikation har företaget lyckats bygga relationer till målgrupper och ambassadörer långt utanför Västerås. Man kan inte utan att imponeras av framgången och gratulera till att dom nu klivit i dom riktigt stora skorna!

  Tidigare vinnare

  2023
  Lokala hjälpen

  2022
  Schysst käk

  2020
  Björklunds Kafferosteri

  2019
  SISU Idrottsutbildarna Västmanland och Tony Lorenzi

  2018
  The Steam Hotel

  2017
  Skilltwins

  2016
  VSK Bandy

  2015
  Miniroom.se

  2014
  Skultuna Messingsbruk AB

  2013
  Pingdom AB

  2012
  Bostads AB Mimer/Framtidslägenheten

  2011
  QuickNet

  2010
  Föreningen Jobba i Västerås

  2009
  Bistron Frank

  2008
  Västerås & Co

  2007
  Bodil Ljunghall på Röda Korset

  2006
  David von Schinkel, Tidö Slott

  2005
  Sam Nurmi, Loopia Webbhotell AB

  2004
  Robert Kjellberg, vd för Mälarenergi stadsnät