Välkommen på en högintressant trendspaning från Ola Andersson,

Vad väntar runt hörnet på det digitala området? Frågan blir allt mer relevant med tanke på hur den digitala utvecklingen snurrar i ett allt snabbare tempo. Men det digitala blir inte bara en allt viktigare del för marknadsföring och synlighet, digitala lösningar och tjänster blir också allt vanligare i världen utanför internet.

Under föreläsningen kommer Ola att ta sig en titt i kristallkulan och gå igenom några starka trender som kommer att påverka alla som arbetar med marknadsföring, kommunikation och digitala tjänster under 2022. Hur det börjar bli dags att uppdatera många definitioner, som sociala medier och e-handel, och hänga med när internet till sist på riktigt lämnar 1900-talet bakom sig.

Ola Andersson har arbetat med internet sedan både i offentlig och privat verksamhet sedan dotcom-boomen. Senaste anställningen var på Systembolaget där Ola under många år ansvarade för Systembolagets webbplats och app. Numer bevakar och skriver Ola på LinkedIn, i nyhetsbrev och via egen sajt om de digitala trenderna och om samhällets digitalisering.

Tider:

Incheckning och mingel kl 17.00
Ola startar 17.30
Middag 18.45

Vi ses på Konserthuset!