Linn sade upp sig från ett tryggt jobb i mediebranschen och satte sig på ett flyg till Korea. Här startade ett entreprenörskap men också en kärlek till en ny kultur & nya människor men framför allt väcktes en nyfikenhet kring driv och affärsmannaskap. 

Linn pratar om att ta det berömda steget från det behagliga och trygga till det okända, läskiga och spännande.

Varför startar färre kvinnor företag i år? Varför startar fler män företag i år? Linn inspirerar inom ämnen som företagande, kvinnligt ägande, optimal marknad & kommunikation och ser försäljning som den gyllene röda tråden. Hon delar med sig av egna erfarenheter och misstag. Betonar mod och vikten av att lära sig att älska försäljning.

Linn Weilar är entreprenören som slog sin in på en överetablerad marknad med målet att sätta koreansk skönhet på kartan. På 3 år gick hon från 0 till 60 miljoner i omsättning och fick kunder som bland annat ICA, Åhléns, H&M och olika flertalet apotek i Sverige. Nu finns hennes helt eget brand, StayWell i 18 länder och bolaget gick 2022 in i större koncern. Linn har en bakgrund inom försäljning och menar att konsten att lyckas startar här.