Välkommen att kicka igång hösten tillsammans med oss! MiV:s höstkick-off bjuder på mingel, mat och vin. Vi får en presentation av kommande program och delar ut stipendiet för bästa uppsats i marknadsföring vid Mälardalens Universitet.

B2B marknadsföring och AI – möt årets stipendiater. Årets stipendievinnare är Peter Kumlin och Oussama Ayad El Alam, som i sin masteruppsats visar hur marknadsförares fokus på att hantera kundrelationer i olika B2B-kontexter påverkas av artificiell intelligens inom marknadsföringsbranschen. Våra stipendiater berättar om hur de studerat affärsrelationer och AI, inom två industrikluster, IT- och tillverkningsindustrin, som bägge tog upp effektivisering av nuvarande funktioner och nya möjligheter. Fokus på kundrelationer förvrängs eftersom delar av relationen blir automatiserad medan andra får nya dimensioner med AI-lösningar. Detta och mycket mer får vi lära oss om och vi avslutar med frågestund!

Varmt välkommen till Magasinet klockan 17, där vi serveras smörrebröd och får en drinkbiljett. Specialkost anges vid anmälan.

Tid: Incheckning från kl 17.00
Plats: Magasinet, Färjkajen kajplats 1–3