Man kan ha en grym tjänst, idé eller produkt men kan man inte presenterna den på ett intressant sätt så faller det ändå. Även om man håller presentationer till kollegor eller kunder så behöver man göra sig attraktiv att lyssna på. Rebecca Logrell kommer att gå igenom vad som avgör om någon vill lyssna eller inte på det som sägs.

Det är inte solklart för alla att anpassa innehåll och uttryck efter den situation man är i. Men riktar man inte innehållet till publiken i rummet så kommer de inte bli lika imponerade som du vill att de ska vara. Föreläsningen kommer att ge nya infallsvinklar och nycklar för att maximera chansen att den du talar till vill ha det du erbjuder. Resultatet blir att ni kommer att lära er vad som skapar en framgångsrik presentation.

Rebecca Logrell är retorikkonsult hos Snacka Snyggt som grundades av retorikexperten Elaine Eksvärd 2010. På Snacka Snyggt leder Rebecca kreativa utbildningar på olika områden inom modern retorik. Ett av de större syften hon bär med sig i arbetet är att hjälpa människor att våga tala. Tidigare har hon arbetat med kommunikation på både techbolag och bokförlag.

 

Det här är en lunchaktivitet mellan klockan 11.15 och 13.00.

Plats: Hahrska Palazet.

Välkommen!