Vi börjar föreläsningshösten med en riktig karamell!

Artificiell intelligens, AI, är nog senaste årets största snackis i marknadsföringskretsar. Oavsett om man är välvilligt inställd eller inte så är generativ AI något vi alla behöver förhålla oss till – på ett eller annat sätt.

Kanske har du redan provat använda Chat GPT eller någon annan AI i ditt arbete. Kanske blev du imponerad av resultatet, kanske blev du besviken. Den här föreläsningen passar både dig som aldrig vågat prova och dig som redan använder AI som ett verktyg i ditt arbete, och vill förstå hur du kan få ännu bättre resultat. Fokus ligger på hur vi som arbetar med marknadsföring och kommunikation kan få praktisk nytta av AI-verktygen.

Ur innehållet:

  • Vilka möjligheter finns idag med generativ AI – och vilka är begränsningarna?
  • Så skapar du säljande texter, blogginlägg, slogans och annonser med hjälp av AI.
  • Så kan du skapa unika och attraktiva bilder med generativ AI.
  • Några vanliga AI-verktyg och hur du använder dem.

Som föreläsare är vi stolta att presentera Joakim Flink, tidigare ansvarig för spetsutbildningen i AI på ABB-gymnasiet, talare i Almedalen 2023 och finalist till årets AI-svensk 2022.

Joakim är också lärare och använder gärna praktiska övningar som del av sin pedagogik. Ha din telefon laddad och redo (eller ta med din dator om du föredrar det) om du vill kunna delta fullt ut i dessa.


Tider:

17:00: Mat, bubbel & mingel på Café Origo (MDU)
18:00 Föreläsning